ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ESTET

Θεραπείες Σώματος

Η κρυολιπόλυση είναι μία μη επεμβατική μέθοδος κατά την οποία μέσω της ψύξης του λιπώδους ιστού προκαλείται η διάλυση των λιποκυττάρων (λιπόλυση). Έτσι επιτυγχάνεται μείωση του σωματικού λίπους, χωρίς να προκαλείται βλάβη σε άλλους ιστούς. Με το μηχάνημα Medical eshetics τελευταίας τεχνολογίας το οποίο διαθέτει τέσσερις κεφαλές που μπορούν να εφαρμοστούν ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικές περιοχές του σώματος.

Η όλη διαδικασία είναι ανώδυνη, ασφαλής και με σταθερό αποτέλεσμα. Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι σε δύο με τέσσερις συνεδρίες έχουμε εντυπωσιακή μείωση του λιπώδους ιστού της τάξης 25 με 40%. Τα λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά με φυσικό τρόπο από το σώμα χωρίς να επηρεάζονται καθόλου οι γύρω ιστοί, οι μύες και το δέρμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιδερμίδα δεν χαλαρώνει όταν το λίπος, σταδιακά μέσω της λέμφου, αποδομείται αντιθέτως βλέπουμε και ταυτόχρονα σύσφιξη. Μπορεί να εφαρμοστεί σε: 1) Κοιλιά, 2) γλουτούς, 3) μηρούς, 4) μπράτσα, 5) πλάτη και 6) πλαϊνά κοιλιάς.


Οι ραδιοσυχνότητες για το σώμα παράγουν θερμική ενέργεια, η οποία δημιουργεί αύξηση των ινών κολλαγόνου και άμεση μείωση της χαλαρότητας του δέρματος. Συνδυάζοντας κατάλληλους ορούς λιποδιάλυσης , κυτταρίτιδας ή ανάπλασης αυξάνουμε τα αποτελέσματα της μεθόδου. Εντυπωσιακή μείωση πόντων ανώδυνα και ευχάριστα. Εφαρμόζετε μία με δύο φορές την εβδομάδα και η διάρκεια της ανά περιοχή είναι 10 με 15 λεπτά. Η θεραπεία αυτή βοηθάει σε όλες τις περιοχές του σώματος π.χ. Μηρούς, βραχίονες, γλουτούς, ψωμάκια, γόνατα. Είναι μία τεχνολογία που αναδιαμορφώνει το σχήμα του σώματος χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Εξατομικευμένα προγράμματα για τον άντρα και τη γυναίκα ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα αποτελέσματα είναι: 1) μείωση της κυτταρίτιδας, 2) βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, 3) διέγερση των ινοβλαστών για σύσφιξη και 4) επούλωση ραγάδων και ούλων.

Με την μέθοδο αυτή αναπαράγονται οι ίδιες κλιματολογικές συνθήκες φυσικών ζεστών σπηλαίων και ιαματικών πηγών. Η αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος 39 με 40 βαθμούς ευνοεί την διάλυση των καταλοίπων του μεταβολισμού και την αποβολή τους μέσα από το δέρμα. Ο συνδυασμός ιαματικού ατμού και ενεργών συστατικών χαρίζει στο σώμα άψογη εμφάνιση, ευεξία και πρόληψη για κάθε είδους μυοσκελετικού προβλήματος. Το σώμα καταλύεται από μία νέα ενέργεια που το ανανεώνει και του δίνει αρμονία και φωτεινότητα. Επίσης έχουμε διάχυση αιμοφόρων αγγείων μεταφέροντας θρεπτικά συστατικά στη βασική στοιβάδα και διέγερση των εξωκρινών αδένων. Προτείνουμε μία συνεδρία με το Andros για το ξεκίνημα οποιασδήποτε θεραπείας το Ινστιτούτο γιατί η αποτοξίνωση βοηθάει αποτελεσματικά.

Θεραπεία της μεσοαισθητικής εμπλουτισμένη με ουσίες χαμηλού μοριακού βάρους έτσι ώστε πετυχαίνει να πολλαπλασιάζει την κυτταρική απορρόφηση ενεργών στοιχείων. Είναι μηχάνημα εικονικής μεσοθεραπείας το οποίο με τη βοήθεια τεσσάρων κεφαλών: Ενεργοποίηση, υδροφόρα, ηλεκτροφόρα και κρυοθεραπεία επιτρέπει την εντατική δράση της φόρμουλας με λιποδιαλύτες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Ξεκινάμε πάντα την θεραπεία με το body exfoliating peeling και συνεχίζουμε απλώνοντας το mesoscience trate factor. Τελειώνοντας την συνεδρία κάνουμε μασάζ με την ειδική κρέμα svelte contour. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 60 λεπτά και συνιστώνται 6 συνεδρίες στο σύνολο, μία ανά εβδομάδα. Είναι ειδική περιποίηση αδυνατιστική και αναπλαστική που δρα στην “όψη πορτοκαλιού” η οποία έχει δημιουργηθεί από τρεις αιτίες: α) Ελλιπής αγγειακή κυκλοφορία, β) δυσαναλογία λιπόλυσης – λιπογενέσης ,γ) κατακράτηση υγρών λόγω ορμονών. Είναι ειδική θεραπεία για 1) αδυνάτισμα, 2) σύσφιξη, 3) κυτταρίτιδα, 4) ανάπλαση.

Θεραπεία ενεργοποίησης των φυσικών λειτουργιών του οργανισμού για έντονη εφίδρωση και διούρηση. Κάθε ζωή προέρχεται από την θάλασσα. Εννέα στοιχεία συν το νερό και το νάτριο σχηματίζουν κατά 99% του ανθρώπινου σώματος και το διατηρούν σε λειτουργία. Ο ανθρώπινος όρος αίματος και το θαλασσινό νερό μοιάζουν στην σύνθεσή τους καταπληκτικά. Ειδική τεχνική μασάζ με αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα φυκιών μαζί με άλατα βιολογικής επεξεργασίας. Στην συνέχεια της θεραπείας απλώνεται μάσκα πλούσια σε αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, μεταλλικά άλατα που θρέφουν και εξισορροπούν το σώμα. Μέσω ειδικών Συστημάτων υδροθεραπείας έχουμε αποτελέσματα σε 1) εξάλειψη τοξινών, 2) δράση εναντίον της χαλάρωσης του δέρματος, 3) καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, 4) διάσπαση του τοπικού λίπους, 5)ρύθμιση του μεταβολικού ισοζυγίου του οργανισμού και 6)διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος και της ροής οξυγόνου.

Ο υπέροχος συνδυασμός της ολιστικής ενδοδερμίας με τους υπέρηχους και με την ποικιλία των εξαρτημάτων που υπάρχουν, αντιμετωπίζει θεαματικά τα προβλήματα του πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης του δέρματος. Η συσκευή προσφέρει μέσω της αναρρόφησης, ισχυρές δυνάμεις στις κάτω μυϊκές στιβάδες και στα ινοκύτταρα. Είναι σχεδιασμένη να κάνει μασάζ και να αναρροφά όλα τα μέρη του σώματος με ρυθμό χρησιμοποιώντας την αντλία αρνητικής πίεσης. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά στην απομάκρυνση τοξινών μέσω της επιτάχυνσης της λεμφικής κυκλοφορίας και παράλληλα αναιρεί την φλεβική στασιμότητα. Ταυτόχρονα προκαλεί κύμα υψηλής συχνότητας που μετατρέπει το λίπος σε λιπαρά οξέα, με αποτέλεσμα την καταπολέμηση του λίπους. Τα αποτελέσματα είναι: 1)εξάλειψη των δυσμορφιών του δέρματος, 2) αναδόμηση λιπώδους ιστού, 3) επιτάχυνση της λεμφαγγειακής κυκλοφορίας και 5) εντυπωσιακή μείωση της κυτταρίτιδας.

Είναι θεραπεία λεμφικής παροχέτευσης που πραγματοποιείται από μία σύνθετη συσκευή υψηλής τεχνολογίας που παράγει κυματοειδείς ηλεκτροδυναμικές διέγερσεις. Αυτό βοηθάει αποτελεσματικά στη διάρκεια μιας δίαιτας αδυνατίσματος γιατί δεν επιτρέπει στον οργανισμό να κατακρατήσει υγρά και έτσι αποφεύγουμε την στασιμότητα στο χάσιμο κιλών. Ιδανική θεραπεία συντήρησης μετά την περίοδο στις γυναίκες και στη διάρκεια της εμμηνόπαυσης απαραίτητη. Τα οιδήματα μικρά ή μεγάλα είναι από τα πλέον συνηθισμένα φαινόμενα στις γυναίκες και στους άντρες τα οποία αντιμετωπίζονται εντυπωσιακά με το μηχάνημα viloemf-TRI. Είναι ένα μηχάνημα σύνθετο με τέσσερα προγράμματα και οξύ τριγωνικό παλμό που με την κατάλληλη συνδεσμολογία επιτυγχάνουμε: 1) Λεμφική παροχέτευση, 2)επιδημητική θεραπεία, 3)σύσφιξη- λιποδιάλυση,4) ιονισμό-κυτταρίτιδα.

Είναι μηχάνημα σύσφιξης και λιποδιάλυσης μέσω παλμορευμάτων και είναι περισσότερο ανεκτικό από μηχανήματα προγενέστερης γενιάς. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά γιατί μέσω της ισχυρής ταλάντωσης έχουμε σπάσιμο των λιποσφαιριδίων, παράλληλα λόγω της αύξησης της αιματικής ροής έχουμε αύξηση των καύσεων. Έχοντας τέσσερα διαφορετικά προγράμματα και 24 pads οι δυνατότητες προσαρμογής στις ανάγκες του κάθε πελάτη για σύσφιξη και φορμάρισμα σώματος είναι εντυπωσιακές. Οι συνεδρίες γίνονται δύο ή τρεις την πρώτη εβδομάδα και μετά συνεχίζονται ανάλογα με τις ανάγκες του περιστατικού.

Μετά την έβδομη θεραπεία η ενδυνάμωση του μυϊκού ιστού και η μείωση του σωματικού λίπους είναι εξαιρετική. Τα αποτελέσματα του είναι: 1) Αύξηση των καύσεων, 2) σύσφιξη – φορμάρισμα, 4) λιποδιάλυση. Με την ισχυρή σύσπαση των μυών κατορθώνουμε να διαλύσουμε τα λιποσφαιρίδια τα οποία θα απομακρυνθούν με τις εκκρίσεις του οργανισμού. Τηρούμε τον κανόνα έκφυση-κατάφυση των μυών για να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικότητα το τοπικό- ολικό πάχος και την χαλάρωση.


Φυσική ενδυνάμωση από την πρώτη κιόλας συνεδρία μέσω των τραπεζοειδών παλμών. Με 32 ηλεκτρόδια καλύπτουμε όλα τα μέρη του σώματος που έχουν ανάγκη σύσφιξης. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η μείωση της περιμέτρου του σώματός και η επίδραση του στο νευρικό κινητικό σύστημα. Όσο παίρνουν οι συνεδρίες εντατικοποιούμε τα προγράμματα δίνοντας πολλαπλάσιο αριθμό παλμών στην ίδια χρονική διάρκεια της θεραπείας. Ιδανικό μηχάνημα για έντονη γράμμωση ακόμα και σε ανθρώπους που γυμνάζονται. Μετά από 6 με 8 συνεδρίες έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα σε: 1) Σύσφιξη και τόνωση των μυών,2) σμίλευση του δέρματος,3) συμπυκνώνει το λιπώδης ιστό και 4)μείωση της κυτταρίτιδας λόγω ενίσχυσης της λεμφικής κυκλοφορίας.

Δημιουργήθηκε για να δώσει οριστική λύση στην τοπική συσσώρευση λίπους και την κυτταρίτιδα. Ανώδυνα, αναίμακτα, χωρίς σημάδια, άμεσα και αποτελεσματικά διαλύει το λίπος ομοιόμορφα μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες. Απευθύνεται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Εκτός από το σώμα η ηλεκτρολιπόλυση αντιμετωπίζει και το διπλοσάγονο εξίσου θεαματικά. Διοχετεύοντας ρεύμα χαμηλής έντασης, αλλά ειδικοί συχνότητας, επειδή δρούμε άμεσα στα λιποκύτταρα εντός του υποδόριου ιστού που και ξεκινά ο μηχανισμός της λιπόλυσης. Όσο αυξάνεται ο τοπικός καταβολισμός τόσο μειώνεται το αποθηκευμένο λίπος. Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης θεραπείας είναι 1) θερμικά, 2) ηλεκτρολυτικά, 3) νευρομυϊκά και 4) ενεργοποίηση του κυκλοφορικού – λεμφικού συστήματος.
Επιστροφή