ΜΑΚΙΓΙΑΖ,ΤΑΤΤΟΟ

ESTET

Mακιγιάζ,Tattoo

Για κάθε σημαντική στιγμή αφεθείτε στους ειδικούς του μακιγιάζ για να αναδείξουν τα δικά σας ξεχωριστά χαρακτηριστικά και να παρουσιάσουν την καλύτερη εκδοχή το εαυτού σας. Το μακιγιάζ πρέπει να προσαρμόζεται στην μόδα, στην ηλικία της γυναίκας, στην ώρα της εμφάνισης, στην ένδυση και στο είδος της κοινωνικής εκδήλωσης. Ενημερωθείτε για τα ειδικά πακέτα προσώπου και σώματος για την προετοιμασία της νύφης ώστε να είστε λαμπερή και άψογη.

Η συγκεκριμένη τεχνική γίνεται από ειδικό που κάνει ανάλυση του σχήματος και της δομής του προσώπου σας και στην συνέχεια σχεδιάζει το σημείο που έχει επιλεγεί με απλό μολύβι έτσι ώστε ο πελάτης να έχει εικόνα του αποτελέσματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι επιλέγονται φυσικά χρώματα χωρίς οξείδια του σιδήρου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται συνήθως σε δύο συνεδρίες με το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί να είναι 30-40 μέρες. Όσον αφορά η εκτέλεση του μονίμου μακιγιάζ φρυδιών γίνεται με δυο τεχνικές: 1. Τρίχα – τρίχα (hair stroke), 2. Ελαφρύ σκίαση (light shadow). Σε πολλές περιπτώσεις γίνεται συνδυασμός των δυο τεχνικών. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 1,5 χρόνο έως και 2 χρόνια ανάλογα το χρώμα του δέρματος.

Η τοποθέτηση βλεφαρίδων γίνεται με τεχνική μία προς μία χαρίζοντας μάκρος, πάχος και πυκνότητα δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό φυσικό αποτέλεσμα. Μια δεύτερη τεχνική είναι τα τουφάκια βλεφαρίδων μια πιο γρήγορη και οικονομική επιλογή. Διαρκούν 6-8 μήνες με συντήρηση ανά 30 μέρες.

Είναι μια μέθοδος που πετυχαίνουμε φυσικό γύρισμα στις βλεφαρίδες από την ρίζα τους στην καμπυλότητα που επιθυμούμε. Στην ίδια συνεδρία μπορεί να γίνει βαφή φρυδιών και βλεφαρίδων για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η συνεδρία διαρκεί 40 λεπτά.

Με τα κατάλληλα προϊόντα και μεγάλη εξειδίκευση σας δίνουμε άψογο, ασφαλές και φυσικό αποτέλεσμα για τα φρύδια σας σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σας και με αποστειρωμένα εργαλεία.
Επιστροφή