ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ESTET

Oλιστική Αισθητική

Ο Ηλεκτροβελονισμός. βασίζεται στην αρχαία Κινέζικη γνώση, σύμφωνα με την οποία, στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν κανάλια μέσω των οποίων η βιοηλεκτρική ενέργεια κυκλοφορεί. Ο ηλεκτροβελονισμός είναι μια συστηματική μορφή θεραπείας που μέσω χαμηλής έντασης ταλαντώσεων επηρεάζουμε θετικά την ισορροπία της ενέργειας του σώματος και του προσώπου. Αυτή η πραγματική ολιστική μέθοδος δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλα τα προβλήματα της αισθητικής (ακμή, γήρανση, κυτταρίτιδα, μαύροι κύκλοι και οιδήματα στα μάτια, φυσικό botox, δυσκοιλιότητα, επιπλέον αντιμετώπιση λαιμαργίας-αδυνάτισμα, διακοπή καπνίσματος, αντιμετώπιση stress – αυπνίας και των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης.

To Shiatsu είναι μια θεραπεία βασισμένη στο βελονισμό. Γίνεται με την πίεση ειδικών σημείων κλειδιών και ο πρωταρχικός σκοπός του είναι αποκατάσταση της ψυχοσωματικής ισορροπίας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, το σώμα να χρησιμοποιήσει τις φυσικές του ικανότητες για να ξαναφέρει την υγεία, ιδιαίτερα σε παθήσεις του κεντρικού κι αυτόνομου νευρικού συστήματος (νευρική κατάπτωση, αυπνία, δυσπεψία, δυσκοιλιότητα, πονοκέφαλος). Επίσης, καλυτερεύει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, τις παθήσεις των αρθρώσεων και των μυών, τις ενδοκρινείς λειτουργίες και τα όργανα.

Η Αρωματοθεραπεία επιδρά στην κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου. Επιλέγοντας σωστά την συνεργεία αιθέριων ελαίων, στα λάδια βάσης ενισχύουμε τα αποτελέσματα του μασάζ στο πρόσωπο και στο σώμα. Επιπλέον η αρωματοθεραπεία έχει την δυνατότητα να επαναφέρει σε ισορροπία την επιδερμίδα και να ρυθμίζει τις λειτουργίες της. Για κάθε ενόχληση ή πρόβλημα που μας απασχολεί υπάρχουν ένα ή περισσότερα αιθέρια έλαια που επενεργούν ευεργετικά, καταστέλλοντας τα συμπτώματα και τονώνοντας τον ψυχισμό μας. Οι ιαματικές, τονωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων αποτελούν βάλσαμο για την ψυχή μας. Η Βοτανοθεραπεία δρα αποτελεσματικά σε προβλήματα αισθητικής με την βοήθεια βαμμάτων που δεν επηρεάζουν τυχόν φαρμακευτική αγωγή. Βοηθούν στην αποβολή τοξινών, έχουν διουρητική δράση και βελτιώνουν την διάθεση.

Μια μοναδική εμπειρία μασάζ για δυνάμωμα των τριχών του κεφαλιού και επιπλέον ειδικές πιέσεις στον αυχένα, στους ώμους, στο πάνω μέρος της πλάτης, στα χέρια και σε σημαντικά ενεργειακά κέντρα στο πρόσωπο. Ιδανική θεραπεία για τριχόπτωση, ξηροδερμία, ημικρανίες και πονοκεφάλους. Τα αιθέρια έλαια από βασιλικό και σανδαλόξυλο δρουν στο πνεύμα και στο δέρμα. Δεν είναι τυχαίο που οι Ινδοί εκτελούν το μασάζ αυτό ακόμα και σε βρέφη σε καθημερινή βάση, γι’ αυτό έχουν πυκνά και γερά μαλλιά. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά της ώρας. Χρειάζεται ιδιαίτερη συγκέντρωση κατά την διάρκεια της θεραπείας και εναρμόνιση της αναπνοής του θεραπευόμενου και του μασέρ. Όλες οι κινήσεις επαναλαμβάνονται 3 φορές η καθεμία και γίνονται με τα δάχτυλα, τις παλάμες και με τον πήχη μας.

Για αποβολή των ανεπιθύμητων τοξινών και μείωση των κατακρατήσεων. Ήπιο μασάζ ακολουθεί την ροή της λέμφου σε όλο το σώμα και στο πρόσωπο. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε οιδήματα και κυτταρίτιδα, μετά από 5 συνεδρίες. Κύριος στόχος είναι η διέγερση των λεμφαδένων. Το λεμφικό σύστημα αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του ανθρώπινου οργανισμού. Όταν η λέμφος μπλοκάρεται, τότε με ενδεδειγμένους χειρισμούς παρεμβαίνουμε αποτελεσματικά. Πρέπει να αναφέρουμε ότι το 7% των λεμφαγγείων είναι επιφανειακά και συνεπώς τα χέρια μας μπορούν εύκολα να δουλέψουν την κυκλοφορία της λέμφου. Από τα μεγαλύτερα οφέλη του συγκεκριμένου μασάζ είναι α) η καλύτερη θρέψη των ιστών και β) η αποτοξίνωση του οργανισμού. Η διάρκεια θεραπείας είναι 30 λεπτά εως 1 ώρα.

Είναι ένα πλήρες σύστημα τεχνικών και γνώσεων που δίνει τεράστια σημασία στην σωστή αναπνοή, στη διατροφή, στη σωματική άσκηση και στο σωστό ύπνο για να έχουμε και να απολαμβάνουμε αρμονία με τον εαυτό μας και υγεία. Η επιστήμη της ζωής έχει στόχο την ενδυνάμωση του οργανισμού και στην συνέχεια την αποτοξίνωση του με ήπιο τρόπο. Το θεραπευτικό μασάζ χρησιμοποιεί τα 107 κέντρα (Marmas) για να απελευθερώσει τα μπλοκαρίσματα της ενέργειας, τα οποία είναι υπεύθυνα για σωματικές και νοητικές διαταραχές. Στα σημεία αυτά συναντιόνται μυς, τένοντες, αγγεία, νεύρα, οστά και σε μερικά εδρεύουν τα αισθητήρια όργανα του σώματος. Σύμφωνα με το σύστημα του Ayurveda, υπάρχουν οι 3 ενέργειες Doshas που ρυθμίζουν και συντονίζουν όλο τον οργανισμό του ανθρώπου: α) Vata, β) Pitta και γ) Kapha. Η Ιπποκρατική ρήση «Η τροφή σου ας είναι το φάρμακο σου» στο Αγιουρβέδικο σύστημα εκδηλώνεται σε όλες της τις διαστάσεις.

Συμπληρωματική μέθοδος για βαθύτερη αποτοξίνωση του οργανισμού. Πολύτιμο μετά από φαρμακευτική αγωγή, στους καπνίζοντες και μετά την ηλικία των 40 που ο άνθρωπος έχει ανάγκη να διώξει τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα από τον οργανισμό του. Η συσκευή καθαρισμού με ιονισμό είναι ένα σύστημα που αποτελείται από μια ηλεκτρονική συσκευή, μια κεφαλή, περικάρπιο και μια ζώνη μέσης από άνθρακα μπαμπού. Η συσκευή παράγει αρνητικά ιόντα που δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες. Μετά από 6-8 συνεδρίες βελτιώνει εντυπωσιακά όλες τις λειτουργίες του οργανισμού. Νιώθετε υγιείς και ακμαίοι. Η συσσώρευση τοξινών είναι αντιληπτή με εξωτερικές ενδείξεις (ακμή, πανάδες, παχυσαρκία, σακούλες και μαύροι κύκλοι στα μάτια) και με εσωτερικές ενδείξεις (αυπνία, φουσκώματα, μυϊκοί πόνοι, δυσκοιλιότητα, κόπωση, νευρικότητα).

Είναι μια ολιστική ειδικότητα που ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία που βρίσκονται στα πέλματα, στα χέρια, στα αυτιά και μέσω ειδικών χειρισμών, τεχνικών και πιέσεων βοηθά στην ενεργοποίηση με εξισορρόπηση των λειτουργιών του σώματος και στη γενική χαλάρωση (σωματική, ψυχική, πνευματική). Ο ρεφλεξολόγος εξετάζοντας την όψη που παρουσιάζουν τα πέλματα και οι παλάμες και την ενόχληση που προκαλούν όταν πιέζει τα σημεία αυτά μπορεί εύκολα να εντοπίσει διαταραχές σε κάποιο όργανο ή σύστημα οργάνων. Το ρεφλεξολογικό μασάζ βοηθάει στην χαλάρωση από το στρες και την υπερένταση, μειώνει πονοκέφαλο και ημικρανίες, και εξισορροπεί το ορμονικό σύστημα, το πεπτικό σύστημα και τα οιδήματα. Διάρκεια θεραπείας 50 λεπτά της ώρας. Το ανθρώπινο αώμα διατρέχεται από το κεφάλι ως τα πέλματα των ποδιών από 10 συνολικές ζώνες, Σε ορισμένους ανθρώπους οι ζώνες διασταυρώνονται στον αυχένα. Έτσι η αριστερή πλευρά του κεφαλιού και αντιστοιχεί με το δεξί πέλμα αντιθέτως. Ο Dr. Fitzyeralo ήταν ο πρώτος που περιέγραψε την ανακλαστική ζωνοθεραπεία και έδειξε ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ένας ηλεκτρομηχανισμός. Με την Ρεφλεξολογία μειώνεται το άγχος, χαλαρώνονται οι εντάσεις και ελευθερώνονται οι θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος. Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 1 ώρα και η συχνότητα είναι 1-2 φορές την εβδομάδα. Έτσι έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στον οργανισμό μας, πχ. Καλυτερεύει την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύεται το ανοσοποιητικό, εξισορροπεί το ορμονικό, λειτουργούν καλύτερα τα απεκριτικά όργανα και έτσι αποτοξινώνετε ο οργανισμός.

Μια ιδιαίτερα δημοφιλής θεραπεία που συνδυάζει τις κινήσεις του σουηδικού μασάζ με τη θερμότητα. Είναι ένα ενεργειακό μασάζ με πέτρες από βασάλτη (πέτρωμα ηφαιστειακής προέλευσης) με γεωμαγνητικές ιδιότητες του χαλκού και του σιδήρου. Μοναδική εμπειρία που προωθεί βαθιά χαλάρωση του νευρικού συστήματος, ανακουφίζει χρόνιους μυοσκελετικούς πόνους, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία. Οφέλη: χαλαρώνει τους μύες, τους τένοντες, τις αρθρώσεις, τους συνδέσμους. Απελευθερώνει εντάσεις από τους μύες. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα. Μειώνει το stress. Βελτιώνει την πέψη. Διεγείρει το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα.

Ειδική τεχνική 6 συνεδριών για αποτέλεσμα λίφτινγκ χωρίς νυστέρι. Αποτελεί εναλλακτική φυσική αισθητική, απελευθερώνει τον συνδετικό ιστό του προσώπου και ταυτόχρονα ενδυναμώνει το μυϊκό ιστό. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία διεγείρεται το κολλαγόνο και η ελαστίνη, ενώ ταυτόχρονα αποβάλλει την ένταση και το stress. Οι κινήσεις γίνονται με τις άκρες των δαχτύλων και είναι απαλές και ακριβείς. Είναι μια τεχνική που αναπτύχθηκε από τον S. Rozembery και εξελίχθηκε τα 20 τελευταία χρόνια. Κάθε συνεδρία διαρκεί 1 ώρα. Με την Rejuvance πετυχαίνουμε:
1. Βελτίωση του περιγράμματος δρώντας στον συνδετικό ιστό.
2. Μειώνεται η ένταση στους μυς προσώπου, κρανίου και ώμων.
3. Λείανση ρυτίδων έκφρασης.
4. Δίνουμε ελαστικότητα και ευλυγισία στο δέρμα.

Μια θεραπεία με τα χέρια με αποσυμφορητικό και αναζωογονητικό μασάζ της κοιλιάς για εξυγίανση του πεπτικού σωλήνα. Η μέθοδος συμπληρώνεται από μια εξισσοροπιστική δίαιτα βασισμένη σε μια συγκεκριμένη φόρμα διάσπασης τροφών. Επειδή το πεπτικό μας σύστημα είναι στενά συνδεδεμένο με τις υπόλοιπες λειτουργίες του σώματος μας. Η θεραπεία μπορεί να βοηθήσει στους πονοκεφάλους, στις αλλεργίες στην ακμή, και να βελτιώσει την ψυχική και σωματική υποτονικότητα. Φυσικά όταν αισθάνεστε καλά εσωτερικά δείχνει και εξωτερικά αναδεικνύοντας τη φυσική μας ομορφιά, μέσα από ένα λαμπερότερο δέρμα και φωτεινότερα μάτια. Η θεραπεία της κοιλιάς με τα χέρια, που τελειοποίησε ο Frank Lapore Asamski, έχει σκοπό να καθαρίσει το εσωτερικό σύστημα και να επανενεργοποιήσει τις καλές συνθήκες αποβολής τοξινών. Διαρκεί 30 λεπτά, 1 φορά την εβδομάδα και ολοκληρώνεται σε 6 συνεδρίες.

Είναι μια εναλλακτική και συμπληρωματική θεραπεία που προέρχεται από την Ιαπωνία. Είναι μια θεραπευτική τέχνη και λειτουργεί με το άγγιγμα των χεριών του θεραπευτή. Χαλαρώνει, ξεκουράζει αναζωογονεί. Εξισορροπεί την ενέργεια του σώματος σε όλα τα επίπεδα, φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό. Η κάθε συνεδρία διαρκεί μια ώρα. Γίνεται χωρίς πίεση, πάνω από τα ρούχα και είναι μια χαλαρωτική τεχνική που βοηθάει στην ηρεμία και στην αρμονία με τον εαυτό μας.
Επιστροφή