ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ESTET

Αποτρίχωση

Αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέας της αποτρίχωσης. Για μόνιμη αποτρίχωση σε σκούρους φωτότυπους και για δέρμα μαυρισμένα από τον ήλιο έχουμε την λύση. Η δέσμη φωτός είναι στα 808nm μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλους τους τύπους δέρματος δηλαδή ανοιχτόχρωμους, σκούρους μέχρι και μαύρους. Η εφαρμογή γίνεται εξ επαφής με σάρωση της περιοχής με μεγάλη ταχύτητα και όχι σημείο-σημείο όπως άλλα laser. Η επαφή της κεφαλής με την επιδερμίδα ψύχεται με αυτόματο μηχανισμό κάνοντας την όλη διαδικασία αρκετά ευχάριστη. Τα πλεονεκτήματα σε σχέση με τα αλλά είδη laser είναι πολλά. Το βασικότερο είναι ότι το συγκεκριμένο laser απορροφάτε από την ρίζα της τρίχας και λιγότερο από το δέρμα συνεπώς έχουμε ανώδυνες συνεδρίες και μικρότερο χρόνο εφαρμογής για κάθε συνεδρία. Το διοδικό laser medical esthetics που χρησιμοποιούμε στον χώρο μας είναι τρίτης γενιάς για αποτρίχωση και φωτοανάπλαση. Στην θεραπεία αποτρίχωσης μπορούν να υποβληθούν γυναίκες και άνδρες από 16 ετών και πάνω. Η επανάληψη της διαδικασίας γίνεται αρχικά ανά 3 εβδομάδες και το σύνολο των επισκέψεων για 100% αποτέλεσμα κυμαίνεται από 8-10 συνεδρίες.

Είναι ευρέως φάσματος συνεκτική πηγή φωτός, η οποία έχει μήκος κύματος από 430nm – 1200nm. Με αυτές τις ιδιότητες το IPL έχει μια πλατιά εφαρμογή σε διαφορετικά χρώματα τρίχας ή δέρματος. Ανώδυνη και ασφαλή μέθοδος ακόμα και σε σοβαρά ορμονικά προβλήματα τριχοφυΐας. Εγγυημένα μόνιμα αποτελέσματα με ευχαριστημένους πελάτες εδώ και 24 χρόνια που χρησιμοποιούμε την μέθοδο αυτή, πιστοποιούν ότι είναι η σωστή επιλογή για 100% μόνιμης αποτρίχωσης. Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται είναι: 1. Εξάλειψη τριχοφυΐας, 2. Δερματική ανάπλαση, 3. Θεραπεία ραβδώσεων (ραγάδων), 4. Θεραπεία ακμής. Διαφορετικά φίλτρα περιορίζουν το φάσμα του παλμικού φωτός έτσι ώστε να στοχεύουμε σε συγκεκριμένα χρωμοφόρα και δομές. Η επανάληψη της διαδικασίας γίνεται αρχικά ανά 3 εβδομάδες και το σύνολο των επισκέψεων για 100% αποτέλεσμα κυμαίνεται από 8-10 συνεδρίες.

Κλασική μέθοδος με βελόνα για περιπτώσεις δασυτριχισμού, ξανθές ή λευκές τρίχες με εξαιρετικά αποτελέσματα. Διοχετεύουμε συνεχές ρεύμα με αποστειρωμένες χρυσές βελόνες και με ακρίβεια εισερχόμαστε στο κατώτερο σημείο της ρίζας της τρίχας. Η θερμότητα κατόπιν καταστρέφει το τριχοφυλάκιο, η τρίχα <<πέφτει>> ενώ παράλληλα απενεργοποιούνται τα κύτταρα που ευθύνονται για την δημιουργία νέας τρίχας. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι μπορούμε να επιλέξουμε ακριβώς ποιες τρίχες θέλουμε να αφαιρεθούν. Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε επίσης είναι ότι οι μέθοδοι αποτρίχωσης μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για ακόμη πιο γρήγορο και μόνιμο αποτέλεσμα. Εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας κάνει την όλη διαδικασία αρκετά ανεκτή.

Αφαιρεί προσωρινά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα για 4 εβδομάδες περίπου. Τα κεριά που χρησιμοποιούμαι είναι μιας χρήσης, από φυσικές ρητίνες χωρίς χρώματα ή αρώματα και με σύνθεση που κάνουν την διαδικασία ακόμη πιο ανώδυνη. Εφαρμόζεται ειδικό αντισηπτικό διάλυμα ακριβώς πριν την θεραπεία και καταπραϋντική κρέμα με αλόη μετά την αποτρίχωση. Το μήκος των τρίχων θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1 εκατοστό.

Μέθοδος αποτρίχωσης που μειώνει αισθητά το χνοώδες τρίχωμα από τη πρώτη κιόλας συνέδρια. Μετά την αφαίρεση των τριχών με ζεστό ή κρύο κερί εφαρμόζουμε ειδικό σκεύασμα με πρωτεολυτικά ένζυμα ( παπαίνη – χυμοθριψίνη) με την μέθοδο του ιονισμού που βοηθάει στην διείσδυση τους στο θύλακα της τρίχας.
Επιστροφή