ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ESTET

Θεραπείες Προσώπου

Βαθύς καθαρισμός με peeling AHA και συνδυασμός με μηχάνημα δερμοαπόξεσης ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Αρχικά απομακρύνουμε τους ρύπους και το μακιγιάζ με ειδικό καθαριστικό. Πάντα προηγείται ατμός και peeling με ειδικά ένζυμα για καλύτερη εξαγωγή σμήγματος. Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η εξαγωγή πραγματοποιείται με γάντια μιας χρήσεως και πιέσεις με τα χέρια. Στην συνέχεια εφαρμόζουμε μασάζ, αντισηψία, ορό ενυδατικό. Χρησιμοποιούμε 2 μάσκες για ανάπλαση και ενυδάτωση ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Τέλος εφαρμόζουμε κρεμομάσκα και κρέμα αντιηλιακή.

Τι προσφέρει; Με τον βαθύ καθαρισμό ρυθμίζεται η λιπαρότητα, ανακουφίζεται το δέρμα με την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων και ρύπων της επιδερμίδας. Επαναφέρει την υγρασία του δέρματος αφήνοντας το καθαρό, δροσερό με εξαιρετική απαλότητα.

Η ακμή εμφανίζεται με μαύρα στίγματα και σπυράκια και για την θεραπεία της είναι απαραίτητη η ρύθμιση του σμήγματος. Υπάρχει λύση για την ακμή χωρίς να πάρουμε φάρμακα, συνδυάζοντας θεραπείες στο Ινστιτούτο που μειώνουν και εξαφανίζουν τις φλεγμονές ενώ παράλληλα κάνουμε ανάπλαση της επιδερμίδας. Ειδικά peeling και ραδιοσυχνότητες επαναφέρουν την υγεία του δέρματος. Ανάλογα το βαθμό που βρίσκεται η ακμή (Ι, ΙΙ, ΙΙ) εφαρμόζονται διαφορετικά πρωτόκολλα, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα λαμπερό & υγιές πραγματικά δέρμα.

Αποτελεσματικές φόρμουλες προϊόντων φροντίδας του δέρματος για να εφοδιαστεί με βιοσυμβατά και κλινικά αποδεδειγμένα ενεργά συστατικά σε σταθερές φόρμουλες για μέγιστο επίπεδο δράσης. Προσφέρουν σύσφιξη, αναζωογόνηση και αντιρυτιδική δράση στα ώριμα δέρματα.

Για ελεγχόμενη μικροαπολέπιση έχουμε στοχευμένες θεραπείες αναδόμησης για γενική βελτίωση του θαμπού, κουρασμένου και με ανομοιόμορφο τόνο δέρματος. Άμεσα και ορατά αποτελέσματα, ελάχιστος ερεθισμός, μηδενικός χρόνος αποθεραπείας σε ειδικές φόρμουλες για Αντιγήρανση, Φωτογήρανση, Ακμή, Ουλές και Αντιοξείδωση – Λεύκανση, Αποκατάσταση Ροδόχρους Ακμής.

Η δερμοαπόξεση (microdermabrasion) είναι μια σύγχρονη διορθωτική μέθοδος ενάντια στη γήρανση, τις ουλές, τις δυσχρωμίες. Διεγείρει τους μηχανισμούς ανάπλασης της επιδερμίδας. Βελτιώνει συνολικά την σύσφιξη του δέρματος και φωτίζει την χροιά της απόχρωσης του δέρματος.

Το σύστημα ενζυμικής απολέπισης είναι ένα σύστημα δύο φάσεων σχεδιασμένο για έντονη απολέπιση. Η χρήση τεσσάρων διαφορετικών ενζύμων εξασφαλίζει την μέγιστη αποτελεσματικότητα και βελτιστοποιεί τα αποτελέσματα της ενεργής θεραπείας. Ενισχυμένη ενυδάτωση και αύξηση της υγρασίας ενώ παράλληλα έχουμε απολέπιση και ανανέωση του δέρματος.

Χρησιμοποιούμε συνδυασμό ΑΗΑ Άλφα Υδροξυοξύ με το χαμηλότερο μοριακό βάρος έτσι ώστε να διαπερνούν καλύτερα την επιδερμίδα. Χωρίς έντονη απολεπιστική διαδικασία δρα ενάντια στις δισχρωμίες και βαθμιαία αποκαθιστά τον ομαλό χρωματισμό της επιδερμίδας χάρη στο κοχικό οξύ που περιέχει. Το κοχικό οξύ είναι εξαιρετικός αναστολέας της μελανογενέσεως. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση μελασμάτων ή χλοασμάτων καθώς και τους μαύρους κύκλους.

Συχνά η περιοχή γύρω από τα μάτια εμφανίζει τα πρώτα σημάδια πρόωρης γήρανσης. Η θεραπεία Vital Eyes, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και πρόκειται για μια ξεχωριστή εξειδικευμένη θεραπεία ματιών. Μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις άλλες περιποιήσεις προσώπου. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι εκχυλίσματα από αμαμελίδα, ginseng, aloe vera, γλυκόριζα.

Ενεργοποίηση, υδροηλεκτροφόρηση, ηλεκτροδιήθηση, κρυοφόρηση.
Κύρια συστατικά: Πολυφαινόλες, μικροκολλαγόνο, εκχύλισμα αγκιναρας, εκχύλισμα φυκιών, λαμινάρια, εκχύλισμα θαλάσσιου μάραθου, υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα κολλαγόνου.
Εφαρμογές: ρυτίδες, τοπικό αδυνάτισμα, σύσφιξη, ραγάδες, πανάδες, λεύκανση, ρυτίδες προσώπου.

Είναι η πιο σύγχρονη επεμβατική θεραπεία για τόνωση του περιγράμματος του προσώπου. Εφαρμόζεται με ειδική κεφαλή με άνεση και χωρίς πόνο. Επίσης έχουμε μείωση του διπλοσάγονου, λείανση ρυτίδων, και σε ευαίσθητες περιοχές όπως περιμετρικά των ματιών και των χειλιών. Πραγματικά θεαματική αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης και ρυτίδων μέσω της αύξησης της θερμοκρασίας στο χόριο δημιουργείται εκ νέου κολλαγόνο και ελαστικότητα.

Εισχωρεί στην επιδερμίδα και το χόριο, διεγείροντας τους ινοβλάστες με σκοπό την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Παράλληλα, δημιουργεί μικροσκοπικές διόδους, οι οποίες διευκολύνουν την διείσδυση ειδικών διαλυμάτων, για πιο άμεσα αποτελέσματα σε θεραπείες προσώπου και σώματος. Είναι αποδοτική ακόμη και σε δύσκολες περιοχές του προσώπου π.χ. γύρω από τα μάτια, στην μύτη. Δίνει θεαματικά αποτελέσματα στην γήρανση, στις ραγάδες, στις ουλές ακμής και χειρουργικές ουλές. Λειαίνει και γεμίζει από μέσα την επιδερμίδα.

Το παλμικό φως διεγείρει το κολλαγόνο και τους ινοβλάστες του δέρματος χωρίς παρενέργειες και πόνο. Έχουμε αποτελέσματα που διαρκούν σε λιπαρό δέρμα με πόρους, ροδόχρους ακμή, κηλίδες ακμής, φωτογηρασμένα δέρματα.

Επιστροφή